Kripto Paralar İçin Popüler Hırsızlık Yöntemi Açıklandı: Altcoinlere Dikkat!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para güvenlik firmasına göre dolandırıcılıkların çoğu sahte Twitter hesapları üzerinden gerçekleştiriliyor.

Güvenlik firması SlowMist, artan kripto para dolandırıcılıklarına odaklandığı detaylı bir rapor yayınladı. Sunulan bu raporda, popüler kripto para projelerinin gönderilerine yapılan yorumların %80’inin kimlik avı dolandırıcılığı amaçlı olduğu belirtilirken özellikle çok takipçili popüler altcoin projelerinin taklit edildiği vurgulandı:

Popüler projelerin tweet’lerine yapılan yorumların yaklaşık %80’inin kimlik avı dolandırıcılığı hesapları tarafından işgal edildiğini tespit ettik. Bu kimlik avı gruplarının yüksek otomasyon seviyesi ve kripto topluluğu arasında genel olarak düşük kimlik avı farkındalığı ciddi kayıpların oluşmasına yol açmaktadır.

Telegram üzerinde oluşturulan gruplarda takipçi sayısı ve istenilen projeye benzerliği açısından özenle çalışılmış hesapların satıldığını belirten SlowMist, satılan hesapların çoğunun kripto para endüstrisiyle alakalı olduğunu vurguladı.

Güvenlik firması tüm kripto para endüstrisini kimlik avı koruması eklentilerinin optimizasyonu konusunda daha fazla çalışmaya teşvik ederek bu önemlerin topluluk için hayati değere sahip olacağı ifade edildi.

Bununla birlikte kullanıcılar, kripto para projelerine ait gönderilerin altındaki yorumlarla etkileşime geçmeden önce 2 kez incelemeye davet edildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Paralar İçin Popüler Hırsızlık Yöntemi Açıklandı: Altcoinlere Dikkat!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!