Araştırmacılar, Spot Ethereum ETF’leri İçin Bu Tarihi Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım bankası TD Cowen’in analizine göre SEC, spot Ethereum ETF’lerini bu yıl onaylamayacak.

TD Cowen’in araştırma kolu, “SEC’nin 2024 yılı içerisinde spot Ethereum ETF’lerini onaylamasını beklemiyoruz. Bu politik bir karar. Yenilikçi Demokratların SEC’nin bu ayın başında spot Bitcoin ETF’lerini onaylamasından ne kadar rahatsız olduğu düşünülürse SEC Başkanı Gary Gensler’in spot Ethereum ETF’lerini onaylamasının iyi bir yanı olmayacaktır.” yorumunu yaptı.

Analistler, SEC Başkanı Gensler’in bu seçim yılında yenilikçi politikacıların desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi. TD Cowen’in analizine göre Gensler, Biden’ın yeniden seçilmesi durumunda hazine bakanlığı gibi yeni bir role gelmek için de onların desteğine ihtiyaç duyacak.

Gensler’in SEC’deki dönemi Haziran 2026’da bitecek. TD Cowen analistleri, spot Ethereum ETF’lerinin 2025’in sonunda ya da 2026’nın başında onaylanmasını bekliyor.

Gensler’in şu anda “gereksiz bir kavgaya girmek için sebebinin olmadığını” söyleyen analistler, “Gereksiz diyoruz çünkü önce yeni onaylanmış spot Bitcoin ETF’lerinin performansını deneyimlemek isteyeceği için Gensler’in Ethereum ETF’lerini onaylamak için acelesi bulunmuyor.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Araştırmacılar, Spot Ethereum ETF’leri İçin Bu Tarihi Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!