ABD’de Bir Bitcoin Hissesi Daha: Dev Madenci Nasdaq’ta İşleme Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) madencilik firması GRIID, Nasdaq üzerinde işlem görmeye başladı.

Madencilik şirketlerine olan ilgi yaklaşan Bitcoin yarılanmasıyla (halving) birlikte her geçen gün artarken, bir madencilik şirketi daha Nasdaq’da listelendi. Halihazırda Kanada borsasında işlem gören Bitcoin madencilik şirketi GRIID, dün itibariyle Nasdaq üzerinde işleme açıldı.

Madencilik şirketinin Nasdaq üzerindeki işlem etiketi “GRDI” olarak kayıtlara geçti. GRIID 2 Ocak tarihinde özel amaçlı satın alma şirketi Adit EdTech Acquisition Corp. ile birleştiğini duyurarak dikkatleri üzerine toplamıştı. GRIID, birleşmenin tamamlanmasının ardından Cboe Canada üzerinde aynı etiketle işlem görmeye başlamıştı.

Nasdq listelemesi hakkında açıklamada bulunan GRIID CEO’su Trey Kelly, bunu bir dönüm noktası olarak nitelendirdi:

Bugün ABD pazarında işlem görmeye başlamamız GRIID için önemli bir dönüm noktasıdır. Nasdaq’a kote olmamızın görünürlüğümüzü ve likiditemizi artıracağına, pazardaki konumumuzu güçlendirmeye devam ederken yatırımcı tabanımızı genişleteceğine ve hissedar değeri sunma taahhüdümüzü pekiştireceğine inanıyoruz.

2019 yılında kurulan Cincinnati merkezli Bitcoin madencilik şirketi GRIID, uygun fiyatlı, güvenilir ve çevreye duyarlı güç sağlamaya odaklanan bitcoin madencilik tesisleriyle öne çıkıyor. Şirketin halihazırda Watertown, New York ve Limestone, Maynardville ve Lenoir City, Tennessee’de madencilik tesisi bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’de Bir Bitcoin Hissesi Daha: Dev Madenci Nasdaq’ta İşleme Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!