Bitcoin’de Daha Önce Yükseliş Başlatan Sinyallerden Biri Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) tutan küçük ve büyük yatırımcılara ait cüzdan sayısı aylardır düşüş gösteriyor.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından aktarılan veriler, Bitcoin sahibi cüzdan sayısındaki çarpıcı düşüşü gözler önüne serdi. Santiment Ekim 2023’den bu güne olan veriler incelendiğinde, az ya da çok Bitcoin tutan cüzdan sayısındaki düşüşün son günlerde hızlandığını işaret etti.

Bitcoin sahiplerinin toplu bir şekilde sabırsızlık içerisine girdiği belirtilirken ağırlıklı olarak düşüşlerin binden fazla Bitcoin tutan balina cüzdanlarında gerçekleştiği kayıtlara geçti.

Verilere göre 27 Aralık tarihinden bu yana binden fazla Bitcoin bulunan cüzdan sayısı %1,32 geriledi yani 27 adet cüzdan satış yaparak piyasadan çekildi. 21 Ocak tarihinden bu yana en fazla 1 Bitcoin tutan toplamda 487 bin küçük yatırımcı piyasadan silinirken %0,97’lik bir düşüş kayıtlara geçti.

Cüzdanın 1 ile 1.000 arası Bitcoin tutan cüzdan sayısı nispeten daha stabil kaldı. 5 Ocak tarihinden bu yana söz konusu cüzdanlarda 4.752 tanesi eksilirken %0,46’lık bu düşüş makul bir oran olarak görüldü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Daha Önce Yükseliş Başlatan Sinyallerden Biri Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!