Bitcoin ETF’leri İlk Kez Genel Olarak Düşüş Trendine Girdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de işlem gören spot Bitcoin ETF’leri, bu hafta genel olarak ilk kez net olarak para kaybı yaşadılar.

Spot Bitcoin ETF’leri 11 Ocak’ta işlem görmeye başladığından beri Grayscale Bitcoin Trust’tan (GBTC) yüklü miktarlarda çıkış oluyor ancak bu, BlackRock ve Fidelity tarafından işletilen fonlara giren parayla dengeleniyordu.

Bloomberg Intelligence verilerine göre GBTC dahil olmak üzere 10 spot Bitcoin ETF’sinden bu hafta toplamda net olarak 158 milyon dolar para çıkışı oldu.

Fonlar arasında tutulan toplam Bitcoin miktarı, geçen hafta 660 binden fazlayken 24 Ocak itibarıyla 650 binin altına düştü.

Spot Bitcoin ETF’leri arasında para kaybı yaşayan tek fon Grayscale Bitcoin Trust oldu. Fondaki toplam Bitcoin miktarı 592 binden 523 bine kadar geriledi.

BlackRock ve Fidelity fonlarının her birinde ise 40 binden fazla Bitcoin tutuluyor. Bunların ikisinin de yönetimindeki varlıkların değeri 2 milyar doları geçti. Ancak bu fonlara giren para miktarı, geçen haftaya göre düşüş gösterdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF’leri İlk Kez Genel Olarak Düşüş Trendine Girdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!