Türkiye’de Bir İlk: Spot Bitcoin ETF’lerine Doğrudan Yatırım Yapılabilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’den spot Bitcoin ETF’lerine yatırım için ilk adım yurt dışı ve yurt içi hisse senedi alım satım platformu d-hub’dan geldi.

SEC’nin tartışmalara neden olan gelişmelerinin ardından 10 Ocak 2024 tarihinde spot Bitcoin ETF’leri resmi onayı aldı. Finans sektöründeki bu regülasyon, yatırımcılara çeşitli fırsatların kapılarını açtı. Bitcoin’i geleneksel finans sektörüyle uyumlu hale getiren ETF’ler, uzun vadeli stratejilere ve temettü ödemelerine olanak tanıyan çeşitli fonksiyonları içermektedir. ETF’ler, Türkiye’de bulunan yatırımcılara döviz bazlı yatırım imkanı sunarak enflasyondan korunma aracı olarak da öne çıkıyor.

Exchange Traded Fund (ETF), Türkiye’de Borsa Yatırım Fon’u (BYF) olarak adlandırılmaktadır. Gün içi değişen fiyatlar ve anlık emir gerçekleşmeleri ile BYF’ler, yatırım fonlarından ayrışmaktadır. Ancak spot Bitcoin ETF’leri ABD borsalarında işlem gördüğü için Türkiye’den yatırım yapmak bugüne kadar mümkün değildi.

Türkiye’de bir ilk, spot Bitcoin ETF’lerine yatırım yapabilirsiniz

Türkiye’de yaşayan ve spot Bitcoin ETF’lerine yatırım yapmayı düşünenler için d-hub, bir ilke imza attı. Süreci oldukça kolaylaştıran d-hub sayesinde artık Türkiye’den de geleneksel finans sektörünün güvencesi altında yatırımlarınızı gerçekleştirebilir ve farklı yatırımlarınızı tek bir platformda buluşturabilirsiniz.

d-hub, gelişmeleri anında takip etmenizi ve önde gelen yöneticilerin stratejilerine kolayca erişmenizi sağlar. Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarınızda rekabetçi komisyon oranları ile kazanç elde etmeye bir adım daha yaklaştırır. Hesap açmak ve yatırım serüveninize başlamak için hızlıca buradan uygulamayı indirebilirsiniz. d-hub platformunda spot Bitcoin ETF’leri, hisse yatırımı yapmak kadar kolaydır. İstediğiniz ETF’i arama kısmından ya da ana sayfadaki “Spot Bitcoin ETF” başlığından kolayca bulabilir ve yatırım yapabilirsiniz. d-hub platformunda yatırım yapabileceğiniz spot Bitcoin ETF’ler şunlardır:

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Türkiye’de Bir İlk: Spot Bitcoin ETF’lerine Doğrudan Yatırım Yapılabilecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!