Kripto Şirketi CEO’su Bitcoin 400 Bin Dolar Olacak Dedi: MT. Gox Yüzünden Satmayın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockstream CEO’su Adam Back, Mt. Gox FUD’unu eleştirirken Bitcoin (BTC) için 400 bin dolarlık fiyat hedefi verdi.

Adam Back 24 Ocak tarihli sosyal medya gönderisinde, son günlerde tekrardan canlanan Mt. Gox vakasına değindi. Piyasanın spot Bitcoin ETF’i ve Bitcoin yarılanması gibi haberler eşliğinde yükseliş yaşarken tekrardan Mt. Gox FUD’u ile sarsılmasının anlamsız olduğunu dile getiren deneyimli isim, 10 yıllık bir hikayenin halen daha etki etmesini sert eleştirdi.

Kısa süre önce alacaklılarına mail göndererek adreslerini doğrulamalarını talep eden Mt. Gox, on binlerce Bitcoin’i geri ödemeye hazırlanırken bu durumun piyasadaki düşüşü tetikleyen faktörler arasında görülmüştü.

Adam Back söz konusu açıklamasında tüm bu yaşananları palyaço piyasası olarak nitelendirirken, Bitcoin’in 400 bin doların üstüne çıktığını görmek için sadece bir yıl daha bekleyin dedi:

Tekrardan Mt. Gox FUD’u. 10 yıl boyunda 450 dolar maliyetli Bitcoinlerin beklenmeye zorlanmasının ardından, erken bir boğa piyasasında yarılanmaya doğru giden ve arkasında ETF rüzgarını alan Bitcooin’i ancak bir palyaço piyasası 40 bin dolara düşürebilirdi. Bitcoin’i 400 bin doların üstünde görmek için sadece bir yıl daha bekleyin. Ve varlıklarınızı soğuk cüzdanınızda saklayın.

Yaklaşık 10 yıl önce saldırıya uğrayan ve 850 bin BTC çaldıran Mt.Gox varlıklarının yaklaşık %20’sini kurtarmayı başarmıştı. Borsa saldırıya uğradığı ve iflasını açıkladığı günlerde Bitcoin fiyatı ortalama 500 dolar seviyesindeydi.

Borsanın milyarlarca dolar değerindeki geri ödemeleri şimdiye kadar kripto para piyasası üzerinde sürekli olarak negatif bir etki yarattı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 40.047 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Şirketi CEO’su Bitcoin 400 Bin Dolar Olacak Dedi: MT. Gox Yüzünden Satmayın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!