BlackRock Yöneticisi, Bitcoin ETF’leri Hakkında Konuştu: “Eğitmek İçin Buradayız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BlackRock yöneticilerinden Rachel Aguirre, Bitcoin’in her yatırımcıya uygun olmadığını ve yatırımcıların şu anda onu anlama evresinde olduğunu söyledi.

BlackRock’ın ABD’deki iShares ürünlerini yöneten Aguirre, “Bitcoin herkes için uygun değil ve danışmanlar bunun kesinlikle farkındalar. Biz onlara eğitim vermek, müşterilerimizi bu yolculukta desteklemek için buradayız.” dedi.

Bitcoin’in hem getiri hem risk profili bakımından eşsiz özelliklere sahip olduğunu söyleyen Aguirre, yatırımcıların bu “yeni varlık sınıfının” portföylerinde ne şekilde yer edebileceğini anlamaya çalıştıklarını belirtti.

BlackRock’ın 11 Ocak’ta işlem görmeye başlayan spot Bitcoin ETF’si, şimdiye dek 3,5 milyar dolardan fazla işlem hacmi gördü ve 1,6 milyar dolardan fazla para akışı aldı.

Aguirre, “Doğrudan Bitcoin tutmanın beraberinde getirdiği baş ağrılarını biliyoruz — sıcak cüzdanlar, soğuk cüzdanlar, şifreler… Tüm bu yükleri yatırımcıların sırtından alıp, onlara kolayca yatırım yapmaları için bir yol sunuyoruz.” dedi.

ABD’deki kripto para regülasyonları hakkında konuşan BlackRock yöneticisi, yasal düzenleme alanında yapılan çalışmaları “hoş karşıladıklarını” vurguladı.

SEC’nin spot Bitcoin ETF’lerini onaylamasının ardından Ethereum için de spot borsa yatırım fonlarına izin verilip verilmeyeceği konuşulmaya başladı. Aguirre, “Sürekli müşterilerimizin neye ihtiyacı olduğunu düşünüyor, bunları erkenden karşılamaya çalışıyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

 

 

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlackRock Yöneticisi, Bitcoin ETF’leri Hakkında Konuştu: “Eğitmek İçin Buradayız”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!