Binance Destekli Borsanın Altcoin’i Yeni Duyurusu ile Bitcoin Düşüşüne Direniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance destekli merkeziyesiz borsa BakerySwap (BAKE), ikinci ücretsiz launchpad projesini duyurdu.

Yenilikçi launchpad projeleriyle son aylarda sık sık gündeme gelen BakerySwap, yeni bir duyuruyla dikkat çekti. Ocak ayının başında ilk ücretsiz launchpad projesini tanıtan BakerySwap ekibi bu serinin ikincisiyle topluluğun karşısına çıktı.

İkinci ücretsiz launchpad için seçilen proje 20Exchange (20EX) oldu. Aktarılan detaylara göre 20Exchange launchpad’i 26 Ocak TSİ 11.00 sularında başlayacak. Launchpad’e BAKE ve Bitcoin Cats (1CAT) sahibi kullanıcılar katılabilecek.

Launchpad süresince 500 bin dolar değerinde 210.000 20EX ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak. Launchpad bir biletleme sistemi üzerinden yürütülecek ve Alpha Whitelist (WL) üyelerine tahsis edilmiş kesin bilet hakkı olacak. Onun dışındaki katılımcılar tamamen şans usulü bir bilet dağıtım seçkisine dahil edilecekler.

20Exchange dünyada ilk kez inscription varlıkları için multi-chain destekli alım-satım hizmetini sunan yenilikçi bir platform olarak dikkat çekiyor.

BakerySwap’ın bu yeni launchpad hamlesi yerel token fiyatını Bitcoin’de yaşanan düşüşe rağmen değer kaybetmekten korudu.

CoinGecko verilerine göre duyuruyla birlikte %9,5 yükselen BAKE, 0,319 dolar seviyesinden 0,349 dolara ulaştı. BAKE yazım esnasında 0,328 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Borsanın Altcoin’i Yeni Duyurusu ile Bitcoin Düşüşüne Direniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!