Mina’da (MINA) İşler Kızışıyor: Volatilite Yakın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mina’da (MINA) işler hız kazanıyor, teknik ve psikolojik açıdan kritik bir fiyatı hedefleyerek gevşiyor.

BTC’nin 40.500 dolara yükselmesiyle birlikte altcoin’ler sarsıldı ve minör destek seviyelerine geri çekilmeye başladı.

Bu altcoin’ler arasında MINA özellikle, diğer projelere kıyasla daha fazla değer kaybederek önemli seviyelerine yaklaştı. MINA, 2024’ün yıldız adaylarından biri olarak görülüyor, ancak son 24 saatte yüzde 8,60’lık bir düşüşle “En Çok Kaybedenler” listesinde dördüncü sıraya yerleşti. Ayrıca, psikolojik açıdan önemli bir eşik olan bir dolara geri çekilmesi, paritedeki tehlikeyi daha da artırdı.

Eğer Bulunduğu Bölgeyi Koruyamazsa, Düşüş Daha da Derinleşebilir!

MINA’nın 1,35 doları test etmesiyle başlayan düşüş trendi devam ediyor ve fiyatı 1,06 dolara kadar geriledi. Popüler coin, BTC’deki fiyat yapısından dolayı beklenen performansı bir türlü gösteremiyor ve tepki vermediği sürece 1,0316 dolara kadar düşebilir. Eğer 0,8183 doların bir dönüş noktası olmazsa, anlık düşüşlerin 0,50 dolar civarında gözlemlenebilir.

Mina Protocol’den gelebilecek olumlu gelişmeler, BTC’nin 42.500 doların üzerinde günlük kapanış yapması veya ETF’lerin yaratmış olduğu karamsar havanın ortadan kalkması gibi faktörler, pariteyi yavaşça iyileştirecek. Bu senaryoda hedef olarak ilk olarak 1,1971 dolar düşünülebilir. Ardından, direnç olarak izlenebilecek seviyeler sırasıyla 1,3752 ve 1,4862 dolar olacak.

Image 23

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mina’da (MINA) İşler Kızışıyor: Volatilite Yakın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!