Bitcoin Grayscale ile Önce Düştü Sonra Yükseldi: Coinbase Transferleri 50 Bini Aştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale’in ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’e Bitcoin taşımayı sürdürmesi fiyatta hareketlilik yaratmaya devam ediyor. 

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticilerinden Grayscale, dün ABD borsaları açılmadan önce yine Coinbase’e Bitcoin (BTC) taşıdı. On-chain analitik platformu Arkham Intelligence verilerine göre Grayscale, yaklaşık 530 milyon dolar değerinde 12.865 BTC transferi gerçekleştirdi.

Grayscale’in Bitcoin fonu GBTC’nin spot Bitcoin ETF olması için onay almasının ardından 11 Ocak tarihinde borsalarda işlem görmeye başlamıştı. Grayscale bunun üzerine GBTC’de yaşanan çıkışlara yönelik elindeki Bitcoinleri o günden beri Coinbase’e taşıyor.

Grayscale, 12 Ocak’tan bu yana toplamda 2,3 milyar dolar değerinde 54.343 Bitcoin’i Coinbase’e aktarmış oldu.

Grayscale’in bu hamlesi Bitcoin fiyatında önce düşüş sonra yükseliş getirdi. Bitcoin, Grayscale’in transferi ile birlikte TSİ 17.00 sularında 41.450 dolar seviyelerinden sert düşüş yaşayarak 40.200 dolara geriledi. Bu düşüşün ardından yaklaşık 3 saat sonra yükselişe geçen Bitcoin, hızlı bir şekilde değer kazanarak 42.200 dolara erişti.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 41.690 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Grayscale ile Önce Düştü Sonra Yükseldi: Coinbase Transferleri 50 Bini Aştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!