Spot Bitcoin ETF Kararı Öncesinde Kraken’den Hamle!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), spot Bitcoin ETF’lerine onay vermesinden önce, kripto yatırımcılarının Kraken borsasından çektiği Bitcoinlerin nakde dönüştürüldüğü gözlendi.

Para çekme ve dönüştürme işlemleri 7 Ocak ile 9 Ocak tarihleri arasında yaklaşık 40 kez gerçekleştirildi. Bu tarihlerde SEC onayıyla ilgili spekülasyonlar artarken, karar 10 Ocak akşamı açıklandı.

Whale Alert adlı blokzinciri gözlemcisinin raporuna göre, miktarlar 400 ile 1.000 Bitcoin (BTC) arasında değişen hareketler olarak ilk kez bildirildi.

Ong Guess Kopyasi 1

Kraken borsasında bulunan bu veri, kripto yatırımcılarının başkalarının bilmediği bir şeyi bildiklerini veya kar elde ederek durumlarını koruyup korumadıkları konusunda şüphe uyandırdı. Bitcoin (BTC) fiyatı bu tarihlerde 44.400 dolar ile 46.000 dolar arasında değişti. Şu anda Bitcoin/Amerikan Doları, 42.814 seviyesinde işlem görüyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Spot Bitcoin ETF Kararı Öncesinde Kraken’den Hamle!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!