Glassnode Bitcoin’de Havanın Aşırı Derecede Olumlu Olduğunu Söyledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun vadeli Bitcoin (BTC) yatırımcıların gerçekleşmemiş karı %55 seviyesine ulaşırken analistler piyasada olumlu bir hava olduğunu belirtti.

On-chain analiz paltformu Glassnode tarafından sunulan veriler, piyasanın “anlamı derecede olumlu” bir noktada seyrettiğini gözler önüne serdi. Glassnode en az 1 yıldır Bitcoin tutan uzun vadeli yatırımcıların (LTH) %55 oranda gerçekleşmemiş kara ulaştığını belirtirken piyasasının “inanç-inkar” noktasında olduğuna işaret etti:

Bitcoin uzun vadeli sahiplerin elinde tuttuğu gerçekleşmemiş kar ve zararın oranı LTH-NUPL ile ölçülebilir. Söz konusu oran bu hafta 0,55’e (%55) ulaştı. Bu da piyasa için anlamlı derecede olumlu ve ortalama uzun vadeli yatırımcıyı %55 gerçekleşmemiş karla karşı karşıya bırakıyor.

Verilere göre uzun vadeli Bitcoin sahiplerinin bu oradan kar elde ettiği son dönem, Terra (LUNA) ekosistemi çökmeden önce 2022 yılının ilk çeyreğinin başlarıydı. Bu seviye ayrıca Ağustos 2020’de, meme coinlerin ilk defa Tiktok videoları ve Reddit üzerinden tanıtılarak büyük yükselişler yaşadığı zaman kaydedilmişti.

Öte yandan bazı uzun vadeli Bitcoin sahipleri bu karlı durumu fırsat bilerek satışlar gerçekleştirdi. Uzun vadeli yatırımcılara ait Bitcoin’ler Kasım 2023’ten bu yana neredeyse 75.000 BTC azalma gösterdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Glassnode Bitcoin’de Havanın Aşırı Derecede Olumlu Olduğunu Söyledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!