Trader Elon Musk Sayesinde Sadece 10 Günde 300 Dolarını Milyona Katladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder Elon Musk’ın X profilindeki kişisel bilgilerinde yaptığı değişikliği erken fark eden bir yatırımcı, kısa sürede milyoner oldu.

Elon Musk kısa süre önce X profilindeki kişisel bilgilerine Chief Troll Officer (CTO) yazarak mizah dolu bir işe imza atmıştı. Bu değişikliği erken fark eden ve hemen harekete geçen bir kullanıcı ise TROLL isimli meme coin’e yaptığı yatırım sayesinde 10 gün içerisinde milyoner statüsüne ulaştı.

Normalde bir şirketin teknolojiden sorumlu müdürü olarak tanımlanan Chief Technology Officer’ı böyle bir kelimeyle oyunuyla değiştiren Musk, TROLL isimli bu meme coin’in yaklaşık 3 gün içerisinde %2.300 yükselmesine yol açtı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre habere konu olan yatırımcının cüzdanında 10 gün önce sadece 300 dolar vardı fakat halihazırda 1 milyon dolardan biraz fazla varlık bulunuyor.

Verilere göre habere konu olan yatırımcı, Musk’ın hamlesini fark etmesiyle birlikte Binance’den yaklaşık 10 bin dolar değerinde 4.313 ETH çekerek 19,37 trilyon TROLL satın aldı. Kısa süre sonra olası bir kötü senaryoya karşı maliyetini güvence altına almak isteyen yatırımcı, 9,37 trilyon TROLL’ü 5,318 ETH karşılığında sattı.

Halihazırda elinde 1,03 milyon dolar değerinde 10 trilyon TROLL bulunan ve meme coin’in balinası konumuna yükselen yatırımcı halen daha büyük satışı gerçekleştirmedi.

Kısa süre önce başka bir yatırımcı da Elon Musk’ın bu hamlesini değerlendirerek 5 milyon dolar kara geçmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trader Elon Musk Sayesinde Sadece 10 Günde 300 Dolarını Milyona Katladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!