QCP Capital Etherum’da Alım İçin Fiyat Verdi: Bitcoin’den Daha Çok Yükselecek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analiz ve ticaret şirketi QCP Capital, önümüzdeki süreçte Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla daha iyi performans gösterebileceğini belirtti.

QCP Capital 17 Ocak tarihli raporunda, Ethereum (ETH) ve Bitcoin’e (BTC) odaklandı. Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylarının ardından gözlerin spot Ethereum ETF onayına çevrildiğini belirten kurum, Ethereum’un önümüzdeki günlerde Bitcoin’e nazaran daha iyi performans gösterebileceğini vurguladı:

Anlatı potansiyel EthereumSpot ETF onaylarına döndükçe Ethereum’un orta vadede Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye devam etmesini bekliyoruz.

Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından Bitcoin vadeli işlemlerinin Ethereum vadeli işlemlerine kıyasla daha fazla düştüğünü hatırlatan raporda, bunun Ethereum’un olası performansının ilk sinyallerinden biri olabileceği işaret edildi.

Bu süreçte Bitcoin yıllık opsiyon getirileri %32’den %9’a %23’lük bir düşüş yaşarken aynı süre zarfında Ethereum’da %28’den %12’ye yani sadece %16’lık bir düşüş görüldü.

Raporda belirli bir tarihte belirli bir fiyattan Ethereum satın alma opsiyonlarının yıllık bazda %11-13 oranında getiri sağladığını ve bunun yaşanan düşüşe rağmen halen daha cazip olduğu vurgulandı. Ek olarak Ethereum’da 2.200 dolar seviyeisnden 1 aylık put opsiyon satmanın yıllık %21’den fazla getiri sağladığı belirtilirken ETF onayının bu noktada önemli bir alım fırsatı verebileceği vurgulandı.

Öte yandan ETH/BTC paritesinin 2023 yılında çok kötü performans gösterdiğini belirten QCP Capital cephesi, Ethereum’un 2024’de daha iyi bir performans sergileyerek bu açığı kapatmak isteyebileceğini kaydetti.

QCP Capital Etherum’da Alım İçin Fiyat Verdi: Bitcoin’den Daha Çok Yükselecek! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital Etherum’da Alım İçin Fiyat Verdi: Bitcoin’den Daha Çok Yükselecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!