Asya’daki Ortaklık Planları, Altcoin Fiyatlarını Yükselişe Geçirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Koreli Kakao’nun desteklediği Klaytn ile mesajlaşma uygulaması LINE tarafından geliştirilmiş Finschia, iki blockchain’i birleştirmeyi düşünüyor.

Klaytn Foundation ile Finschia Foundation tarafından ortak yapılan açıklamaya göre ikili, hem EVM hem CosmWasm’ı destekleyecek yeni bir blockchain oluşturmayı planlıyor.

Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde bunlar birleşerek tek bir kuruluş haline gelecek.

Kurulacak yeni blockchain’de Klaytn’ın halihazırda KakaoTalk; Finschia’nın da LINE ile sağladığı entegrasyonlar devam edecek.

“Tüm Kakaotalk ve LINE kullanıcılarına erişimi olacak bu yeni blockchain, Asya’daki IT ve eğlence firmaları için bir çıkış noktası olacak.” açıklaması yapıldı.

Klaytn ile Finschia’yı birleştirme önerisinin 26 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında oylamaya açılması bekleniyor.

TradingView verilerine göre ortaklık görüşmeleri sonrasında Klaytn (KLAY) %30; Finschia (FNSA) %20’den fazla değer kazandı.

Klaytn ile Finschia’nın birleşmesi halinde her iki token’ın da yerini alacak yeni bir token oluşturulabilir. Yapılan açıklamaya göre KLAY ve FNSA token sahipleri, bunları yeni token ile takaslayabilecekler.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Asya’daki Ortaklık Planları, Altcoin Fiyatlarını Yükselişe Geçirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!