Tezos’dan (XTZ) Sonunda Beklenen Hareket Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönemlerin en popüler coin’lerinden olan Tezos (XTZ), kısa süredeki artışıyla neredeyse tüm altcoin’leri geride bıraktı. 2021 boğasında adından sık sık söz ettiren XTZ, uzun bir süredir sessiz kalmıştı. Ancak sonunda beklenen hareketi yapmaya başladı. BTC‘deki kararsız fiyat yapısına rağmen yükseliş yönlü hareket etmeyi başaran XTZ, son 24 saatte yüzde 10,55’lik bir artışla Celestia’ya (TIA) kafa tuttu. Popüler coin hala yetersiz seviyede olsa da yavaş yavaş merak uyandırmaya başladı.

Kritik Destek Alanından Yükselişe Geçti!

XTZ, bugüne kadar sık sık 0,852 – 0,831 dolar aralığını test etti. Bu aralıkta iştahlı alıcılarla karşılaştı ve son testle birlikte 1,20 dolara kadar çıkmayı başardı. Şu anda 1,113 dolar seviyesinde işlem gören XTZ, arkasına aldığı rüzgarla birlikte sırasıyla 1,167 – 1,209 – 1,27 – 1,347 dolar seviyelerini hedefleyebilir. Fibonacci indikatörünün en kritik noktası olan 0,618 (1,209 dolar) seviyesi, paritenin yönü hakkında karar verici olabilir.

XTZ’deki ilginin geçici olabileceği, piyasaya fud haberlerinin yayılması veya BTC’nin 41.500 dolara gevşemesi durumunda yeni bir satış dalgası başlayabilir. Bu senaryoda ilk olarak 1,072 ve 0,987 dolar seviyeleri takip edilebilir. Alıcıların bu seviyelerde yetersiz kalması halinde ise 0,906 – 0,852 ve 0,813 dolara geri çekilmeler kuvvetle muhtemeldir. Yeşil kutunun kaybedilmesi durumunda ise satıcıların üstünlüğü katlanarak artacaktır.

Tezos (XTZ), kısa süredeki bu beklenmedik hareketiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Altcoin piyasasında yükselişini sürdüren XTZ, gelecekte de daha da büyüyebilecek potansiyele sahip görünüyor. Yatırımcılar, XTZ’nin gelecekteki performansını yakından takip etmeli ve fırsatları değerlendirmek için doğru zamanı beklemelidir.

Ekran Resmi 2024 01 14 11.20.34

XTZ’nin popülerliği ve değeri, kripto para piyasasındaki diğer coin’lerle karşılaştırıldığında hala sınırlıdır. Ancak, yükseliş eğilimi devam ederse, XTZ’nin potansiyelini gerçekleştirmesi mümkün olabilir. Bu nedenle, yatırımcılar ve kripto para meraklıları, XTZ’nin gelecekteki gelişmelerini yakından takip etmelidir.

Sonuç olarak, Tezos (XTZ) kısa süredeki beklenmedik hareketiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hala yolun başında olan XTZ’nin potansiyeli büyük olabilir. Yatırımcılar ve kripto para meraklıları, XTZ’nin gelecekteki performansını yakından takip etmeli ve fırsatları değerlendirmek için doğru zamanı beklemelidir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tezos’dan (XTZ) Sonunda Beklenen Hareket Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!