SEC Başkanı Gary Gensler Durmuyor: Kripto Paralar İçin Yeni Açıklama Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler, spot Bitcoin ETF onayının ardından ilk defa konuştu.

SEC Başkanı Garys Gensler, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının onaylanmasının ardından ilk defa CNBC’nin Squawk Box programında konuştu. Gensler, kripto paraları ima ederek “tokenların çoğu menkul kıymettir ve menkul kıymet yasaları çerçevesinde değerlendirileceklerdir” ifadelerinde bulundu.

Başkan bu açıklamasına ek olarak, Bitcoin veya diğer kripto paralarla ilgili hizmet veren platformların federal yasalara uymaları gerektiğini hatırlattı.

Geçtiğimiz süreçte de birçok kez kripto para birimlerini menkul kıymet olarak nitelendiren Gensler, ETF onayının bu noktada fikirlerini değiştirmediğini ifade etti.

Kripto paralara karşı tutumuyla sürekli olarak tartışmaların merkezinde yer alan Gensler, ilginç bir şekilde spot Bitcoin ETF onayının kabul edilmesini sağlayan oyu veren isim olmuştu. SEC’nin 5 komite üyesi arasında yapılan oylamada Gensler dahil 3 kişi evet oyu verirken 2 kişi ETF onayına karşı çıkmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Başkanı Gary Gensler Durmuyor: Kripto Paralar İçin Yeni Açıklama Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!