Ark Invest Bitcoin ETF Onayı Sonrası Satışlara Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cathie Wood’un yatırım şirketi Ark Invest, milyonlarca dolar değerinde Coinbase ve Robinhood hissesi sattı.

Son dönemde yaptığı hisse satışlarıyla sık sık gündeme gelen Ark Invest, işlemlerine kaldığı yerden devam etti. Şirketin ARK Innovation ETF’i 11 Ocak Perşembe günü 26.301 Coinbase (COIN) hissesi ve 341.592 Robinhood (HOOD) hissesi sattı.

Bununla birlikte şirketin ARK Next Generation Internet ETF’i diğer satışlar paralel olarak 4.980 Coinbase hissesini ve 23.838 Robinhood hissesini elden çıkardı.

Ark Invest’in spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylarının ilk gününde yaptığı bu satışlar dikkatlerden kaçmadı. Coinbase, spot Bitcoin ETF ihraççılarının Bitcoinlerini saklayacak kurum olarak öne çıkmış ve şirketin hisseleri 2023 yılında ciddi bir yükselişe tanıklık etmişti.

TradingView verilerine göre COIN değeri perşembe günü %6,12 düştü. Ek olarak HOOD aynı günün %2,97 değer kaybıyla noktaladı. Yazım esnasında COIN 141 dolardan, HOOD 11,7 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest Bitcoin ETF Onayı Sonrası Satışlara Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!