ABD’li Dev Coinbase Kripto Para Borsası ile Ortaklık Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Afrika özelindeki hizmetlerini genişletmek için yerel stablecoin borsası Yellow Card ile ortaklık kurdu.

Coinbase global çaplı uyumluluğu artırmak için Afrika merkezli hizmet veren stablecoin borsası Yellow Card ile ortaklık sağladı. Afrika nüfusunun yarısından fazlasına hizmet veren şirket, bu noktadan sonra Coinbase Wallet uygulaması aracılığıyla kullanıcılarına hızlı ve masrafsız USD Coin (USDC) hizmeti sağlayabilecek.

Atılan bu adım ayrıca kullanıcılarının e-posta ve WhatsApp, iMessage ve Telegram gibi popüler mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla ücret ödemeden stablecoin göndermelerine de olanak tanıyacak.

Coinbase tarafından konu hakkında paylaşılan resmi blog gönderisinde, Afrika gibi enflasyonis bir bölgede sağlanan bu entegrasyonun çok değerli olabileceğine yer verildi:

Bu ülkelerin çoğu yüksek enflasyonlu ve havale konusunda oldukça yüksek işlem ücretlerine muhtaçlar. USDC’ye vurgu yapan bu ortaklık, bundan yoksun olan yerlerde ekonomik özgürlüğü artıracak ve var olmayan modern bir finansal sistemin ayağa kalkmasına yardımcı olacaktır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Dev Coinbase Kripto Para Borsası ile Ortaklık Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!