Bitcoin Madencileri Durmuyor: Büyük Olay Öncesinde Yaklaşık 200 Milyon Dolarlık Alım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Bitcoin (BTC) madencisi Phoenix Group PLC, Bitmain’den 187 milyon dolarlık madencilik cihazı sipariş etti.

Phoenix Group CEO’su Bijan Alizadehfard, “Başarılı geçen IPO’muzun ve ortaklıklarımızın ardından yapılan bu anlaşma, mükemmellik peşindeki amansız arayışımızın bir göstergesidir ve bu alandaki liderliğimizi pekiştirmektedir.” dedi.

Phoenix Group, Bitmain’in en büyük rakiplerinden Whatsminer ile geçen ay bir anlaşma yaparak, 136 milyon dolarlık cihaz siparişi vermişti.

Bitmain’den alınacak cihazlarla birlikte şirketin hash gücünün ve pazar payının “kayda değer derecede artacağı” söylenirken, şirketin güncel hash gücüyle ilgili detay verilmedi.

Bitcoin (BTC) madencileri, nisan ayında gerçekleşmesi beklenen halving öncesinde çalışmalarını hızlandırıyor. Bu güncellemeyle birlikte blok başına alınan BTC ödüllerinde yarı yarıya kesilme olacak.

Bu haftanın başında CleanSpark da Bitmain’den 193 milyon dolarlık cihaz siparişi vermişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencileri Durmuyor: Büyük Olay Öncesinde Yaklaşık 200 Milyon Dolarlık Alım!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!