SEC Başkanı Gary Gensler’den Bir Kripto Para Açıklaması Daha: Dikkatli Olun!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEC Başkanı Gary Gensler, dün yaptığı paylaşımın üzerine bir kripto para gönderisi ile dikkat çekti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Gary Gensler dün bu saatlerde, olası bir spot Bitcoin ETF onayı için gözler çarşamba gününe çevrilmişken kripto paralar ile ilgili yeni açıklamalarda bulunmuştu.

Gensler bugün de yaptığı paylaşımda yine kripto paralara yer verdi. SEC Başkanı, kripto para yatırımı yapmayı düşünenlere dikkatli olun açıklaması yaparken kripto paralara menkul kıymet demekten geri durmadı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kripto varlıklara yatırım yapmayı düşünüyorsanız dikkatli olun. Kripto varlık menkul kıymetler, yeni fırsatlar olarak pazarlanıyor ancak ciddi riskler barındırıyor. 

Öte yandan Gary Gensler’ın spot Bitcoin ETF kararına sayılı süre kala yaptığı kripto paralar ile ilgili açıklamalar yatırımcıları korkuturken bu bir onay sinyali olabileceği gündeme gelmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Başkanı Gary Gensler’den Bir Kripto Para Açıklaması Daha: Dikkatli Olun!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!