Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin Kripto Para Yatırımcılarına 4 Tavsiye Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, takipçilerine 4 aşamalı yatırım tavsiyesinde bulundu.

Vitalik Buterin 7 Ocak tarihli sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Bill Gates’in milyarder Warren Buffett ile tanışmasına ve finansal stratejisini değiştirerek portföyünü çeşitlendirmesine odaklanan bir gönderi alıntılayan Buterin, yatırımcılarına bu doğrultuda 4 farklı tavsiyede bulundu:

Portföy çeşitlendirme iyidir.
Birikim yapın. Birkaç yıllık masrafları karşılamaya yetecek kadar paranızın olduğu noktaya gelin. Finansal güvenlik, özgürlüktür.
Portföyünüzün çoğunda sıkıcı olun.
2x’den fazla kaldıraç kullanmayın. Yapmayın.

Takipçilerine yatırım portföylerini çeşitlendirmelerini tavsiye eden Buterin, birikim yapmanın önemine de değindi. Her yatırımcının gelecek birkaç yıllık masraflarını karşılamaya yetecek kadar parası olması gerektiğini belirten deneyimli isim, finansal güvenliğin beraberinde özgürlük getireceğini savundu.

Öte yandan sıkıcı ve aksiyon aramayan bir yatırım portföyünün daha karlı olabileceğini dile getiren Buterin, heyecan arayan yatırımcıların günün sonunda zararlı çıkabileceğini ima etti.

Buterin son olarak kaldıraçlı işlem yapan yatırımcılara seslenerek, 2x’den büyük vadeli işlem pozisyon kullanılmaması gerektiğini vurguladı. Genel perspektifte çeşitlendirilmiş, temkinli ve kumardan uzak bir yatırımı işaret eden Vitalik Buterin, bu gönderisiyle kripto para topluluğunun beğenisini almayı başardı.

Bill Gates’de bu adımları izledi

Buterin’in alıntıladığı gönderide Bill Gates’in, Warren Buffett ile arkadaş olduktan sonra portföyünü çeşitlendirmeye başladığı belirtildi. O noktadan sonra harekete geçen Gates, Microsoft hisselerini satarak portföyünü çeşitlendirmeye başladı. Bill Gates’in bugünkü serveti 138 milyar dolar, eğer çeşitlendirmeseydi 1,33 trilyon dolar olacaktı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin Kripto Para Yatırımcılarına 4 Tavsiye Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!