Ethereum İçin Bitcoin’i Karşısına Alan Balina Yine Tasfiye Riski ile Karşı Karşıya!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) karşısında Ethereum (ETH) longlayan balinanın pozisyonu tekrardan tasfiye riskiyle karşı karşıya kaldı.

Ethereum’un Bitcoin karşısında yükseleceğine inanarak ETH/BTC paritesine long (uzun) pozisyon açan balina yine soğuk terler döküyor. On-chain veri platformu DeBank tarafından sunulan bilgilere göre bir kripto para yatırımcının 75 milyon dolarlık Ethereum pozisyonu tekrardan tasfiye riskiyle karşı karşıya kaldı.

Söz konu yatırımcının merkeziyetsiz finans protokolü Aave (AAVE) üzerinde Bitcoin karşısında Ethereum longu bulunuyor. Yatırımcının 33.578 ETH bakiyesi, 1,556 milyon USD Coin (USDC) teminatı ve bu pozisyon karşılığında yaklaşık 64 milyon dolarlık 1.464 WBTC borcu olduğu görülüyor.

Geçtiğimiz yıl ve bu yılın başları dahil Bitcoin karşısında kötü bir performans sergileyefn Ethereum aynı yatırımcıyı daha önce de zora sokmuştu. Yatırımcı o dönemde ETH/BTC’nin kısa süreli bir yükseliş yaşaması sonucunda tasfiye olmaktan kurtulmuştu. Halihazırda yatırımcının pozisyonu 1,02 gibi kritik bir sağlık oranında konumlanıyor.

Tradingview verilerine göre ETH/BTC paritesi bir süredir destek bölgesi olarak çalışan0,0503 bandında konumlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum İçin Bitcoin’i Karşısına Alan Balina Yine Tasfiye Riski ile Karşı Karşıya!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!