BlackRock SEC’nin Bitcoin ETF Onay Cevabı İçin Okları Bu Güne Çevirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunun 10 Ocak Çarşamba günü onaylanmasını bekliyor.

Spot Bitcoin ETF başvurularında son düzlüğe girilmişken dev şirket BlackRock 10 Ocak tarihini işaret etti. Fox Business tarafından sunulan habere göre BlackRock yetkilileri ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) iShares Bitcoin Trust (IBIT) isimli spot Bitcoin ETF’ini 10 Ocak Çarşamba günü onaylamasını bekliyor.

10-11 Ocak tarihi geçtiğimiz süreçte deneyimli Bloomberg analistleri tarafından da dile getirilmişti. Analistler spot Bitcoin ETF’lerinin haksız rekabet yaşanmaması için toplu bir şekilde onaylanmasını bekliyor.

Düzenleyici kurumdan konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat başvuru sahiplerinin düzenlenmiş S-1 dosyalarını son tarih 8 Ocak TSİ 16.00 olarak belirlendi. Başvuru sahiplerinin hepsi geçtiğimiz hafta spot Bitcoin ETF dosyalarında güncellemeye giderek SEC’nin taleplerine karşılık vermişti.

Söz konusu spot Bitcoin ETF başvuruları onaylanması durumunda bunlar, Bitcoin fiyatını takip eden ve halka açık bir borsada düzenlenmiş bir şekilde işlem gören ilk ürünler olacak.

Spot Bitcoin ETF başvurularının ardından gözler spot Ethereum ETF’lerine dönecek çünkü aynı şirketlerin birçoğu Ethereum içinde benzer bir talepte bulunmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlackRock SEC’nin Bitcoin ETF Onay Cevabı İçin Okları Bu Güne Çevirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!