Ethereum’un Kritik Güncellemeleri Yaklaşıyor: Neler Yaşanacak?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) blokzinciri 2024 yılında büyük ve önemli yükseltmelere hazırlanırken bunların başında özellikle Prag güncellemesi geliyor.

Geçtiğimiz yıl The Merge güncellemesiyle iş kanıtı (PoS) sisteminden hisse kanıtı (PoS) sistemine geçen Ethereum ağı bu yıl da büyük yükseltmelere ev sahipliği yapacak. Ethereum için bu yılın en kritik güncellemesi Prag ve Dencun olacak.

Dencun yükseltmesi ilk olarak birkaç test ağında kullanıma sunulacak. Test ağları, yeni özellikler için temel hazırlık alanlarıdır ve Dencun güncellemesi önce 17 Ocak tarihinde Goerli test ağında ardından 30 Ocak tarihinde Sepolia’da ve son olarak 7 Şubat 2024 tarihinde Holesky test ağı üzerinde uygulanacak. Bu test ağları, geliştiricilere güncellemeyi kontrol edilmiş bir ortamda ayarlamalarına ve sorunsuz çalışmasını sağlamalarına olanak tanıyacak.

Prag güncellemesi, belirli kriptografik işlemler için ön derlemeler, yeni bir EVM nesne formatı (EOF) ve akıllı sözleşme yeteneklerinde değişiklikler de dahil olmak üzere Ethereum platformunu farklı katmanlarda iyileştirmeyi amaçlayan çeşitli teklifler içerecek.

Öte yandan Prag güncellemesi, Ethereum’un güvenli, verimli ve ölçeklenebilir bir blokzinciri olarak devam etmesini sağlama yolunda önemli bir adım olacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’un Kritik Güncellemeleri Yaklaşıyor: Neler Yaşanacak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!