Fox Muhabiri, Spot Bitcoin ETF’si İçin Olumlu Gelişmeyi Açıkladı: Bu Tarihe Dikkat

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOX Business tarafından aktarılanlara göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçtiğimiz gün spot Bitcoin ETF’siyle ilgili olarak borsa yetkilileriyle görüştü

Konu hakkında bilgi sahibi olan isimlere göre SEC’nin New York Stock Exchange, Nasdaq ve CBOE temsilcileriyle ile yaptığı görüşmeler, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasına yaklaştığımıza işaret ediyor.

SEC’nin dünkü görüşmelerde borsalardan 19b-4 başvurularını revize edip son halini hazırlamalarını istediği bildirildi.

Borsalar tarafından ihraççılar adına hazırlanan bu başvuruların, ETF’ler oluşturulmadan önce SEC tarafından onay alması gerekiyor.

Alınacak karar henüz kesinleşmese de SEC’nin konuyla ilgili kararını ihraççılara cuma günü bildirebileceği, ticaret işlemlerinin önümüzdeki hafta içerisinde başlayabileceği aktarıldı.

Bloomberg analisti James Seyffart, “SEC’nin ihraççılara onay sinyali vermeye başlayabileceğini düşünüyorum ama resmi onayların yine de 8-10 Ocak’ta gelmesini bekliyorum.” dedi.

SEC’nin başvuruların tamamını geri çevirmesi de ihtimaller arasında. Singapur merkezli Matrixport’un araştırmasında, SEC’nin ETF’leri onaylamak için siyasi herhangi bir gerekçesinin olmadığı belirtilmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fox Muhabiri, Spot Bitcoin ETF’si İçin Olumlu Gelişmeyi Açıkladı: Bu Tarihe Dikkat
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!