Bu İsim, CZ’den Sonra Binance’deki En Güçlü İsim Olabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wall Street Journal’ın haberine göre ABD’deki yetkililer, Changpeng Zhao ile birlikte Yi He’nin de Binance’ten ayrılmasını istiyordu.

WSJ’nin aktarımına göre Zhao’nun partneri ve Binance’in kurucularından biri olan Yi He, Binance’in Cayman Adalarındaki şirketinde en az %10’luk pay sahibiydi.

Binance, kripto para piyasasının zirve yaptığı 2021 dönemlerinde eski yöneticileri tarafından 300 milyar dolardan değerlendiriliyordu.

Yi He, 2017’de kurulduğu dönemde Binance’e şirketin baş pazarlama yöneticisi olarak dahil oldu. İddialara göre ABD Adalet Bakanlığı, Binance ile uzlaşma görüşmeleri ilk başladığında Yi He’nin de borsadan ayrılmasını istiyordu. Bunun neden gerçekleşmediği ise bilinmiyor.

Yi He, Changpeng Zhao’nun borsadan ayrılmasının ardından, “Şirketin yeni yönüne tamamen uyum sağladım ve öğrenme ve büyümenin bu zorlu ama dönüştürücü bölümünde yeni bir sayfa açmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Binance çalışanlarının Yi He’yi Zhao’dan sonra şirketteki en güçlü isim olarak gördüğü aktarılıyor.

Konu hakkında bilgi sahibi isimlere dayandırılan bilgilere göre Binance, borsanın reklam kampanyaları için Cristiano Ronaldo ile 2022’de üç yıla yayılan 60 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı.

İddialara göre Yi He, reklam kampanyalarının beklenen sonucu vermediği yönünde şikayetçi oldu. Global pazarlama departmanından sorumlu başkan yardımcısının bundan kısa süre sonra şirketten ayrıldığı bildirildi.

Yi He’nin, Zhao’nun borsadan ayrılmadan önceki son dönemlerinde borsanın günlük faaliyetlerinin yönetiminde daha aktif bir rol oynamaya başladığı öne sürülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu İsim, CZ’den Sonra Binance’deki En Güçlü İsim Olabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!