Bitcoin’de 5 Bin Dolarlık ETF Hareketi Bir Saatte 510 Milyonu Toz Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, (BTC) kısa sürede 40.200 dolara kadar düşerken kripto para piyasası son 1 saat içerisinde 514 milyon doları aşkın tasfiye gördü.

Bitcoin, dakikalar içerisinde 45.500 dolar seviyelerinden 5 bin doları aşkın düşüş ile 40.200 dolara kadar gerilerken kripto para piyasasında büyük likidasyonlar meydana geldi. Söz konusu yaşanan düşüş tüm kripto para piyasasını etkilerken Coinglass verilerine göre son 1 saatte toplamda 514 milyon dolar tasfiye oldu.

Tasfiyelerde 110 milyon dolar ile Bitcoin başı çekerken onu 83 milyon dolar ile Ethereum (ETH) takip etti. Altcoinler de ise en büyük para kayıpları sırasıyla 23 milyon dolar ile Solana (SOL), 14,5 milyon dolar ile Ripple (XRP) ve 12 milyon dolar ile Litecoin’de (LTC) gerçekleşti.

Tasfiye olan pozisyonların büyük bir çoğunluğu 486 milyon dolar ile long (uzun) pozisyonlar oluştururken short (kısa) pozisyonlar 28 milyon dolar ile sınırlı kaldı.

Patlayan en büyük işlem ise Huobi’de açılan 14,26 milyon dolarlık Bitcoin long pozisyonu oldu.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, haberin kaleme alındığı sıralarda %7,1 değer kaybı ile 42.250 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de 5 Bin Dolarlık ETF Hareketi Bir Saatte 510 Milyonu Toz Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!