Grayscale, Spot Bitcoin ETF Başvurusunda Bir Güncelleme Daha Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticilerinden Grayscale, SEC’ye spot Bitcoin ETF’si kurmak için yaptığı başvuruda güncelleme yaptı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) yapılan bildirime göre Grayscale, Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) borsa yatırım fonuna dönüştürmek için yaptığı başvuruda birkaç değişiklik yaptı.

Başvurunun güncel halinde fondaki geri ödeme işlemlerinin nakit yöntemle yapılacağına dair açık ifadeler kullanılsa da fonun yetkili katılımcısının kim olacağı belirtilmedi.

Bloomberg analisti Eric Balchunas, fonun işlem ücretinin de belli olmadığını söyleyerek bunun büyük bir soru işareti olduğunu dile getirdi.

Şimdiye dek SEC temsilcileriyle birkaç kez bir araya gelen Grayscale, başvurusunda üçüncü kez güncelleme yapıyor.

Vadeli işlem sözleşmelerine yatırım yapan Bitcoin ETF’lerine onay veren SEC, henüz spot ETF’lere onay vermedi. Düzenleyici kurumun bununla ilgili 10 Ocak’ta net bir karar alması bekleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale, Spot Bitcoin ETF Başvurusunda Bir Güncelleme Daha Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!