Binance Destekli Altcoin Meme Coin’in de Etkisiyle Yükselişini Sürdürüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katman 1 (L1) projesi Sei (SEI) son günlerde sergilediği yükseliş performansıyla dikkat çekerken gözler yükselişin ardındaki sebebe çevrildi.

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında önde gelen yatırımcılar Jump Crypto ve Multicoin Capital tarafından desteklenerek piyasaya sürülen SEI, son günlerdeki yükseliş performansıyla dikkat çekti.

Özellikle hızlı, ucuz ve topluluk odaklı yapısıyla öne çıkan proje, EVM uyumu sayesinde Ethereum (ETH) ekosistemiyle de ciddi bir etkileşim sağladı. SEI ayrıca Binance’in 36. Launchpool projesi olarak yatırımcıların ilgi odağında yer almıştı.

SEI piyasaya sürüldüğü ilk 24 saatte  400 milyon dolarlık bir sermayeye ulaşmıştı. Ancak on-chain alım satım hareketlerinin durgun kalması nedeniyle lansmanın ardından gelen aylarda çok bir değer artışı sağlayamadı. Öte yandan Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) gibi projelerin son aylarda gösterdiği güçlü performansa eşlik etmeyi başaran SEI ekosistemi, geçtiğimiz 2 ay içerisinde neredeyse 4 kat değer kazandı.

Özellikle SEI ağında faaliyet gösteren SEIYAN ve COOK gibi meme coinlerin son haftalardaki yükselişi de ekosisteme hareket getirerek yükseliş dalgasını destekleyen faktörler arasında yer aldı.

Temel olarak merkeziyetsiz borsa (DEX) işlemlerine ölçeklenebilir bir yaklaşım sunan proje, sıfır karbon emisyonu gibi blokzinciri özellikleriyle de öne çıkmayı başardı. Ekosistem tarafında sergilenen bu üstün performans ve kripto para piyasasının olumlu rüzgarları beraberinde alım baskısı getirerek fiyatı daha da yukarıya taşıdı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %20 yükseliş sergileyen SEI, yazım esnasında 0,75 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Altcoin Meme Coin’in de Etkisiyle Yükselişini Sürdürüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!