Bitcoin Tabanlı Altcoin Google Ortaklığını Duyurması ile Yüzde 22 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) katman-2 ölçeklendirme çözümü MAP Protocol, Google Cloud ortaklığı kurduğunu duyurdu.

MAP Protocol 29 Aralık tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, blockchain yeniliklerine ilham vermek ve daha geniş kitlelere hitap edebilmek adına Google Cloud ile web3 ortaklığı kurduğunu paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre MAP Protocol’ün küresel web3 yeniliklerini sağlamlaştırmak adına Google Cloud ile böyle bir ortaklığa imza atıldı. MAP Protocol, Google Cloud’un teknolojisi ile birlikte web3 geliştiricileri için daha geniş bir alan yaratmayı planlıyor.

Açıklamada, geliştiricilerin daha sağlamlaştırmış bir deneyim yaşayabileceği belirtildi.

Söz konusu duyuru MAP Protocol’ün yerel token’ı MAP’e de olumlu olarak yansıdı. CoinGecko verilerine göre MAP, 0,034 dolar seviyelerinden %22 yükselişle 0,0415 dolar seviyelerine hızlı bir şekilde ulaştı. Ancak daha sonra Bitcoin’de yaşanan düzeltme ile birlikte MAP fiyatı, yükseliş yaşadığı seviyelere geri döndü. Yazım esnasında MAP 0,0360 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Tabanlı Altcoin Google Ortaklığını Duyurması ile Yüzde 22 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!