Pi Coin Bu 3 Koşulun Karşılanması Durumunda 2024 Yılında Ana Ağa Geçecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Pi Network (PI) ekibi ana ağa (mainnet) geçiş için gereken 3 şartı açıkladı.

Kripto para piyasasının uzun süredir merakla beklediği Pi Network, 2024 yılını işaret etti. Ekip tarafından yapılan resmi açıklamada, belirlenen 3 şartın karşılanması durumunda gelecek yıl ana ağa geçişin tamamlanacağı belirtildi.

Bu 3 şartın ilki hazırlık çalışmalarının tamamlanması olarak lanse edildi. Açıklamanın detaylarında teknoloji, ürün, iş ve yasal alanlarda hazırlık çalışmalarının Pi Network’ün stratejilerine uygun olarak bitirilmesinin öncelikli faktör olduğu vurgulandı.

İkinci olarak müşterini tanı (KYC) kimlik doğrulamalarında eşit seviyeye gelinmesi gerektiği ifade edildi. Ekip eğer 15 milyon kullanıcının KYC kimlik bilgileri sisteme entegre edilirse ve 100 adet PI temelli uygulama geliştiriciler tarafından hazır hale getirilirse bu aşamanın da tamamlanmış olacağını öngördü.

Son olarak ana ağa geçiş sürecinde dış faktörleri gözeteceklerini belirten Pi Network cephesi, 2024 yılında global çaplı bir kriz, hukuksal sorunlar veya pandemiler gibi dış etkenlerin engel olmaması durumunda ana ağa geçiş için söz verdi:

Bu üç koşul, ana ağ geçişinin zamanlamasını belirleyecek. Topluluğun kolektif çabaları ve olumsuz dış faktörlerin olmaması halinde, hedef 2024. Aksi takdirde, ana ağ geçişi riske atmamak için tarihi erteleyebiliriz.

Halihazırda test ağında olan Pi Network, bu sebepten dolayı henüz borsalarda listeli değil ve yatırımcılar ellerinde PI varlıklarını satamıyorlar. Ana ağa geçişin tamamlanmasıyla birlikte borsa listelemelerinin gelmesi ve PI’nın dolaşıma dahil edilmesi planlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pi Coin Bu 3 Koşulun Karşılanması Durumunda 2024 Yılında Ana Ağa Geçecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!