SEC, Bitcoin ETF’leri İçin Öncekilerden Farklı Bir Görüşme Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin ETF’leriyle ilgili olarak şimdiye kadarkilerden farklı bir görüşme yaptı.

SEC tarafından yayımlanan bildiriye göre Hashdex temsilcileri, 26 Aralık’ta Hashdex Bitcoin ETF’nin borsada kotelenmesiyle ilgili konuşmak üzere bir araya geldi.

SEC, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) kurmak için başvuruda bulunan ihraççılar ile geçtiğimiz hafta ayrı ayrı görüşmeler yaptı.

Hashdex ile yapılan görüşme ise diğerlerinden bir yönüyle ayrılıyor. Önceki görüşmelerde Kurumsal Finans Dairesi ile Ticaret ve Piyasalar Dairesinden temsilciler yer alırken, bu görüşmede SEC Başkanlık Ofisine bağlı çalışan Samantha Ostrom yer aldı.

Politik danışmanlık yapan Ostrom, Hashdex, Tidal Financial Group, K&L Gates ve Wilson Sonsini Goodrich & Rosati temsilcileriyle görüştü.

Bitcoin ETF’si kurmaya çalışan ihraççılar, başvurularını yıl bitmeden önce SEC’nin talepleri doğrultusunda güncellemeye çalışıyor. Barry Silbert’ın yönetim kurulu başkanlığından istifasının ardından Grayscale Investments da S-3 başvurusunda bir değişiklik yaptı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC, Bitcoin ETF’leri İçin Öncekilerden Farklı Bir Görüşme Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!