BRC20’ler, Bitcoin’in (BTC) Toparlanması Eşliğinde Gazı Kökledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son birkaç gündür düzeltme yapan BRC20’ler, Bitcoin’in (BTC) toparlanması eşliğinde gazı kökledi.

Yakın zamana damga vuran BRC20 trendi, BTC‘nin ara düzeltmesiyle birlikte adeta sarsılmıştı. ORDI başta olmak üzere pek çok BRC20’de yüzde 20’yi aşan düşüşler kaydedilmişti. Özellikle de daha düşük hacme sahip olan borsalaradaki BRC20 düşüşleri, yatırımcısında panik havası yarattı. Daha sonrasında ise Ethereum‘un yavaş yavaş Bitcoin’e söz geçirmesi ve BTC’deki fiyat yapısının güven vermesinden dolayı ipleri tekrardan eline alan BRC20’ler, zirve için rekabete girdi.

BRC20 furyasını sırtlayan ORDI ve SATS oldu!

Son 24 saatte bakıldığında ORDI yüzde 37,38’lik artışıyla SATS ise yüzde 39,81’lik artışıyla altcoin piyasasında hakimiyet kurdu. En Çok Yükselenler listesinde ilk iki sırayı kapan BRC20’ler, ara düzeltmelere rağmen yaşamış olduğu yükselişler ile pes etmeyeceklerini bir kez daha kanıtladı. Bunun yanı sıra çeşitli kripto borsalarından BRC20’lere dait gelen listeme haberleri, trendi körüklemeye devam eden kritik bir unsur haline geldi.

2024’e yaklaşıldıkça bir şekilde ivmesini sürdürmeyi başaran BRC20’ler, yeni yılda merakla beklenen bir alan haline geldi. Bu taraftaki yükselişlerin piyasanının geneline oranla çok daha şiddetli olması, yatırımcıyı cezbetmeye devam edebilir. Fakat beraberinde getirmiş olduğu riskler de bir o kadar yüksek olacaktır. Bitcoin, Ethereum ve BRC20’lerdeki volatilite göz önünde bulundurulduğunda bu tehlikelere dikkat etmek gerekebilir.

Brc20'Ler, Bitcoin'In (Btc) Toparlanması Eşliğinde Gazı Kökledi!

BRC20’ler, son birkaç gündür yaşadıkları düzeltmeleri geride bırakarak, Bitcoin’in toparlanmasıyla birlikte tekrar atağa kalkmış durumda. BTC’nin ara düzeltmesiyle birlikte BRC20 trendi sarsılmış olsa da, ORDI ve diğer birçok BRC20 tokeni yüzde 20’yi aşan düşüşlere maruz kalmıştı. Özellikle daha küçük hacme sahip borsalardaki BRC20 düşüşleri, yatırımcılar arasında panik havası yarattı. Ancak sonrasında Ethereum’un Bitcoin’e karşı güçlenmesi ve BTC’nin fiyat istikrarı, BRC20’leri tekrar zirveye taşıdı.

Son 24 saatte ORDI yüzde 37,38’lik bir artış yaşayarak SATS ise yüzde 39,81’lik bir artışla altcoin piyasasında liderlik koltuğuna oturdu. BRC20’ler, En Çok Yükselenler listesinde ilk iki sırayı kaparak ara düzeltmelere rağmen yükselişlerini sürdürdüler. Bu başarılarıyla BRC20 tokenleri, pes etmeyeceklerini bir kez daha kanıtladı. Ayrıca çeşitli kripto borsalarından gelen BRC20 haberleri, trendin devam etmesinde kritik bir rol oynadı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BRC20’ler, Bitcoin’in (BTC) Toparlanması Eşliğinde Gazı Kökledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!