Binance Destekli Stablecoin’de Kırmızı Alarm: Sabitlik Bozuldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının market değeri bakımından dördüncü en büyük stablecoin’i TruUSD (TUSD) kısa süreliğine dolar sabitliğini kaybetti.

Binance üzerinden alınan verilere göre stablecoin TUSD 25 Aralık günü TSİ 14.00’de düşüş yaşayarak dolar sabitliğini kaybetti ve 1 dolar olması gerekirken 0,994 dolara kadar geriledi.

TUSD özelinde yaşanan bu depeg’i launchpad balina arbitrajcılarının TUSD pozisyonundan çıkmasının ve dünya bankalarının büyük çoğunluğunun tatil nedeniyle kapalı olmasının tetiklediği düşünülüyor. Binance üzerinde halihazırda NFPrompt (NFP) launchpad’i devam ediyor ve ödül kazanmak isteyen yatırımcıların TUSD, NFP ve BNB stake etmesi gerekiyor.

Benzer şekilde kasım ayının sonunda da depeg yaşayan TUSD, kısa süre sonra dolar sabitliğini geri toplamayı başarmıştı. O dönemde yaşanan depeg durumunun TRON (TRX) hakkında ortaya çıkan olumsuz haberlerden kaynaklandığı düşünülmüştü.

CoinGecko verilerine göre TUSD yazım esnasında 0,995 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Stablecoin’de Kırmızı Alarm: Sabitlik Bozuldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!