Tanınan Analistten Yatırım Tavsiyesi: Bitcoin’den Sonra En İyi Seçenek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analiste göre yatırımcıların Bitcoin’den (BTC) sonraki en iyi yatırım seçeneği Coinbase (COIN) hisseleri olabilir.

Blonzinciri araştırma firması Reflexivity Research’ün kurucu ortağı Will Clemente kısa süre önce X’te katıldığı bir yayında, Bitcoin ve Coinbase hakkında konuştu. Yatırımcıların Bitcoin’den sonra sahip oldukları en iyi seçeneğin Coinbase hisseleri olacağını belirten Clemente, bu durumu bir endeks oyunu şeklinde nitelendirdi.

Özellikle geleneksel finans aktörlerinin Bitcoin’e alternatif olarak hangi ürüne yatırım yapılacağına dair emin olamadıkları bu atmosferde, en iyi bildikleri şeyi yapıp NASDAQ üzerinde listeli COIN’e yönelebileceklerini savundu:

Birisi bu alana gelip biraz Bitcoin aldım, diğer varlıklardan hangisini seçeceğimi bilmiyorum diyebilir; Coinbase oldukça güvenli bir endeks tarzı oyun gibi geliyor.

Aynı yayına konuk olarak katılan kripto para varlık yöneticisi Bitwise’ın baş yatırım sorumlusu Matt Hougan, Clemente’in bu fikrine arka çıktı. Coinbase’in piyasadaki birçok finans şirketinden iyi performans gösterdiğini belirten Hougan açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

Bence Coinbase Amerika’daki herhangi bir finansal hizmet şirketinden daha iyi çalışıyor.

TradingView verilerine göre COIN 2023 Ocak ayından bu yana %410 değer kazanarak 33 dolar seviyesinden 170 dolara kadar yükseldi. COIN yazım esnasında 169,2 dolardan işlem görüyor.

Tanınan Analistten Yatırım Tavsiyesi: Bitcoin’den Sonra En İyi Seçenek! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tanınan Analistten Yatırım Tavsiyesi: Bitcoin’den Sonra En İyi Seçenek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!