Solana Yatırımcılarına Uyarı: FTX Her An Satış Yapabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX’in elinde her an satılmaya hazır yüklü miktarda Solana (SOL) bulunuyor olabilir.

Blockchain platformu Spot On Chain tarafından aktarılan bilgilere göre FTX ile ona bağlı Alameda’nın cüzdanlarında hala her an satılabilecek 184 milyon dolar değerinde 2 milyon Solana bulunuyor olabilir.

CoinGecko verilerine göre Solana, günlük bazda yaklaşık yüzde 10 değer kazanarak 95 doları aştı. Kazancının bir kısmını yitiren SOL, öğlen saatlerinde 92 dolar seviyesine çekildi.

Spot On Chain’in analizlerine göre FTX ve Alameda’nın cüzdanlarından 24 Ekim-14 Aralık tarihleri arasında borsalara 13,2 milyon Solana gönderildiği tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre Solana’nın en büyük yatırımcılarından olan FTX’in cüzdanlarında Ağustos 2023’te 55 milyondan fazla SOL bulunuyordu. SOL, FTX’in 11 Kasım 2022’deki iflasından bu yana 17,66 dolardan 95 doların üstüne kadar çıktı.

FTX’e ait diğer Solana coinlerin kilidi, çoğu 2025’e denk gelecek şekilde aylık olarak açılacak ve satmaya hazır hale gelecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Yatırımcılarına Uyarı: FTX Her An Satış Yapabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!