SEC Başkanı Gary Gensler ile Güney Kore Yetkilisi Kripto Paralar Hakkında Görüşecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD ve Güney Koreli yetkililer kripto para yasası üzerinde iş birliği yapmak ve koordine olmak için bir araya gelecekler.

Güney Kore merkezli haber ajansı ChosunBiz’in bildirdiği üzere Güney Kore’nin mali düzenleyici kurumu gelecek ay ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler ile görüşecek. Görüşmelerin merkezinde, kripto paraların düzenlenmesine ilişkin detaylar yer alacak.

Görüşme Mali Denetleme Servisi (FSS) Başkanı Lee Bok-hyeon ve Gensler arasında gerçekleşecek. Güney Kore’nin kripto paralara yönelik yasasının gelecek yıl yürürlüğe girmesi beklenirken Gensler ile Koreli yetkililer bu yasanın nasıl olması gerektiği konusunda iş birliği sağlayacak.

FSS iki kurumun kripto para düzenlemeleri konusunda ortak görüşü güçlendirmek için bir araya geleceğini vurgularken toplantıda kripto para piyasasının istikrarı ve güvenliğini sağlamak için atılacak adımlar ele alınacak.

ChosunBiz’in aktardığı habere göre FSS yetkilileri yapılacak bu görüşme hakkında şu ifadeleri kullandı:

İki kurum arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla belirli programları ve gündemleri koordine ediyoruz.

Her ne kadar Gary Gensler kripto para yasaları konusunda ketum ve çekimser olsa da Güney Kore’nin bu sektör özelinde daha temiz bir geçmişi bulunuyor.

Asya ülkesi 2023 yılında kripto para yatırımcılarını korumak için bir dizi düzenlemeyi yürürlüğe koymuştu. Toplantının, kripto para piyasasının küresel ölçekte düzenlenmesi için önemli bir adım olacağı öngörülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Başkanı Gary Gensler ile Güney Kore Yetkilisi Kripto Paralar Hakkında Görüşecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!