İflas Eden Kripto Borsası FTX, Alacaklılar Adına Bahamalar ile Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para şirketi FTX, bugün yapılan açıklamaya göre şirketin Bahamalar’daki kolu adına tasfiye memurlarıyla uzlaşma sağladı.

Yapılan açıklamaya göre taraflar arasında varılan anlaşma, “FTX grubunun çöküşünden kaynaklanan uluslarararası yasal zorluklara karşı her iki tarafın da yararına olan bir çözüm” getiriyor.

Taraflar, kullanıcılara aynı anda para iadesi yapılabilmesi adına varlıkların bir araya getirilmesinde ve rezervlerin oluşturulmasında iş birliği yapacak.

Borsadan alacaklı olan müşterilere ait kripto paraların değerlendirmesi, iflas başvurusunda bulunulan tarihe göre yapılacak.

Açıklamada, “FTX.com müşterileri, Global Uzlaşma Anlaşması’nın herhangi bir mahkeme tarafından onaylanmadığını ve somut olarak değişebileceği konusunda temkinli olmalıdır.” vurgusu yapıldı.

FTX CEO’su John J. Ray III, “Bu kadar açık şekilde müşterilerin çıkarına olan bir uzlaşmaya varabildiğimiz için heyecan duyuyorum.” dedi.

FTX’in yeni yönetimi, bu hafta sonu iflas sürecini sonlandırma önerisiyle ABD’de mahkemeye başvurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas Eden Kripto Borsası FTX, Alacaklılar Adına Bahamalar ile Anlaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!