Kurumsal Bitcoin Fonlarında 11 Haftalık Seri Son Bulurken 4 Altcoin’e İlgi Sürüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) 41.000 dolar seviyesini korumaya çalışırken kurumsal kripto para fonlarında 11 haftadır süregelen pozitiflik bozuldu.

Coinshares resmi blog sayfasında paylaştığı verilerde, kurumsal kripto para fonlarında üst üste giriş olan 11 haftalık serinin bozulduğu belirtildi. Geçtiğimiz hafta kurumsal kripto para fonlarından net 16 milyon dolarlık para çıkışı oldu.

Kurumsal kripto para fonlarında girişlerde olduğu gibi çıkışlarda da ilk sırada 32 milyon dolarla yine Bitcoin (BTC) yer aldı. Ancak dijital varlık ürünlerine yapılan yatırımların faaliyeti 3,6 milyar dolar ile yıl ortalamasının oldukça üzerinde bulunuyordu.

 

Ethereum (ETH), fonlardaki olumsuz havadan etkilendi ve Bitcoin’e göre nispeten küçük 4,3 milyon dolarlık para çıkışı yaşadı. Bu sene çok para çıkışı yaşanan fonlardan biri olan short (kısa) Bitcoin fonundan da 300 bin dolarlık çıkış gözlemlendi.

Ülke bazında ise çıkışlarda 18 milyon dolar ile ABD başı çekerken Almanya’da 10 milyon dolarlık çıkış görüldü. Kanada ve İsviçre’den gelen toplam 16 milyon dolarlık yatırım ise küçük miktardaki çıkışı neredeyse dengeledi.

Altcoinler toplamda 21 milyon dolarlık giriş görerek Bitcoin’de yaşanan olumsuz havaya rağmen artışlarını sürdürdü. Solana (SOL) 10,6 milyon dolar, Cardano (ADA) 3 milyon dolar, Ripple (XRP) 2,7 milyon dolar ve Chainlink’e (LINK) 2 milyon dolar giriş yaşandı. 

Kurumsal Bitcoin Fonlarında 11 Haftalık Seri Son Bulurken 4 Altcoin’e İlgi Sürüyor! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Bitcoin Fonlarında 11 Haftalık Seri Son Bulurken 4 Altcoin’e İlgi Sürüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!