Binance’in Ön Satışını Yaptığı Altcoin Tahtada Yüzde 4.000 Yükseliş ile Listelendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni Launchpool projesini listeledi.

Binance, daha önce 40. Launchpool projesi olarak eklediği merkeziyetsiz oyun projesi Endurance’ın yerel token’ı Fusionist’i (ACE) platforma ekledi.

Binance’den alınan verilere göre 0,3571 dolar seviyelerinden piyasaya sürülen altcoin tahta açılışını %4.060 yükselişle 14,85 dolar seviyelerinden yaptı. Daha sonra bir miktar geri çekilen ACE, yazım esnasında 12,1 dolardan işlem görüyor.

Ancak ACE’in bir ön satışı olmadığı için piyasaya sürüldüğü net fiyat henüz bilinmiyor. Ancak ACE, önde gelen bir diğer kripto para borsası OKX‘de de 1 dolar seviyelerinden işleme başladı.

Binance, Launchpool kapsamında toplam arzı 147 milyon olan ACE’in 10,29 milyonluk kısmını ödül olarak dağıttı. Bunu BNB (BNB) staking’i yapan kullanıcılar için 8,232 milyon, First Digital USD (FDUSD) için 2,058 milyon ACE olarak şekilde belirledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in Ön Satışını Yaptığı Altcoin Tahtada Yüzde 4.000 Yükseliş ile Listelendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!