Ripple yöneticisi, önümüzdeki yıl bazı şeylerin değişeceğini söyledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple’ın baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty, 2024 yılında kripto para birimlerinin genel görüntüsü hakkındaki tahminlerini paylaştı. Şirketin, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan hukuki anlaşmazlığından ve yargının kripto regülasyonlarındaki etkisinden söz etti.

Alderoty, Ripple ve SEC arasındaki davanın 2024 yılında çözüleceğine inanıyor. Ek olarak SEC’nin “uygulamaya yoluyla düzenleme” politikasını eleştirerek, bunun kripto sektörü için sebep olacağı sonuçlara dikkat çekiyor.

Alderoty, yargının SEC’in aşırı yetki sahibi olmak istemesini engellemede önemli bir rol oynayacağını düşündüğünü dile getirdi. Yetkili, sürecin ABD Yüksek Mahkemesi’ne kadar gidebileceğini vurguladı.

Alderoty, regülatörlerin, kripto para regülasyonlarına yönelik ihtiyaç hususunda kendileriyle hem fikir olacağına inanıyor. 

SEC, 2020 yılında Ripple Labs ile şu anki ve geçmişteki CEO’larına karşı dava açtı. Regülatör, şirketin kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu iddia ettiği XRP’yi halka arz ettiğini söyledi. Davadaki iddialara göre Ripple, yatırımcılara kayıtsız menkul kıymet satışı yaparak fon elde etti.

Ripple, geçtiğimiz temmuz ayında SEC’ye karşı bir zafer elde etti. Yargıç, Ripple Labs lehine karar verdi ve XRP’nin borsalarda satışının bir menkul kıymet satışı olmadığına hükmetti. 

Yargıç, XRP’nin kurumsal yatırımcılara satılmasının ise menkul kıymet satışı olduğu yönünde bir karar aldı. 

Ripple’ın elde ettiği zafer, XRP’nin değerinde yılbaşından bu yana yaklaşık yüzde 83’lük bir artış kaydedilmesine yol açtı. 

Kripto analistleri ve topluluğu, yasal anlaşmazlıkların Ripple’ın büyümesini engellediğini savundu. Ripple yanlısı avukat John Deaton, davanın bir silah haline getirildiğini iddia etti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple yöneticisi, önümüzdeki yıl bazı şeylerin değişeceğini söyledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!