Ripple Yetkilisi SEC Davasını da İçeren 2024 Tahminlerini Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köklü kripto para projesi Ripple’ın (XRP) Baş Hukuk Sorumlusu Stu Alderoty, 2024 yılına ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Ripple Baş Hukuk Sorumlusu Stu Alderoty her yıl sonunda yaptığı gibi bu sefer de gelecek yıla ilişkin tahminlerini paylaştı. Tahminlerinde genel olarak Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki devam eden davaya odaklanan Alderoty, gelecek yıl bu davanın çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Öte yandan SEC’nin yaptırım yoluyla regülasyon hamlelerinin kripto para sektöründeki diğer liderlere yönelik devam edeceğini öngören Alderoty, yine de SEC’nin mahkeme karşısında mağlubiyetlerini sürdüreceğini vurguladı:

2024 yılında SEC’nin Ripple’a karşı açtığı yanlış yönlendirilmiş davanın son kısmı nihayet sona erecek, ancak SEC’nin yaptırım yoluyla düzenleme kampanyası sektörün diğer liderlerine karşı devam edecek. Hakimler, SEC’nin aşırı müdahalesine karşı son savunma hattı olmaya devam edecekler ve SEC, mahkemelerdeki önemli davaları kaybetmeyi sürdürecek.

Tahminlerinin devamında ABD kongresinin 2024 yılında kripto para düzenlemeleri konusunda prensipte hemfikir olacağını fakat harekete geçmek konusunda anlaşmazlık yaşayacağını ifade eden Stu Alderoty, bu durumun ABD’nin dünyanın gerisinde kalmasına yol açacağını söyledi:

Gelecek yıl kongre, kripto düzenlemesi konusunda prensipte hemfikir olacak ancak en iyi eylem planı konusunda anlaşamayacak ve bu sebeple dünyanın geri kalanı önemli olumlu adımlar atarken ABD’li kripto para şirketleri sıkışıp kalacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Yetkilisi SEC Davasını da İçeren 2024 Tahminlerini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!