Cosmos Tabanlı Altcoin Projesi Testnet Kullanıcılarına Airdrop Dağıtacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cosmos (ATOM) tabanlı Namada (NAM), token arzının %3’ünü airdrop olarak dağıtacak bir testnet (test ağı) başlatacak.

Gizlilik odaklı katman-1 blockchian’i Namada, token arzının %3’ünü airdrop olarak dağıtacağı teşvikli bir test ağı başlatacak.

Testnet kampanyası, gizlilik protokolünün 2024’ün başlarında mainnet’e (ana ağ) geçmesinden önce başlatılan bir oyun şeklinde olacak. Namada’nın test ağı kampanyasının rekabetçi bir oyun olmasındaki amacın kullanıcıların birden fazla hesap açarak ödül almasının önüne geçmek olduğu belirtildi. Ayrıca Namada’nın gizliliği destekleyen bütün özelliklerinin kullanılması amaçlanıyor.

Kullanıcılar, biriktirdikleri puan sayısına göre sıralanacak ve başarılı olanlara toplam arzın %3’ü olan 30 milyon NAM dağıtılacak. Namada’nın test ağı 15 Ocak’ta başlayacak ve ocak süresince devam edecek.

Namada, Proof of Stake (PoS) mekanizmasında çalışan katman-1 (L1) blockchain‘idir. Projenin arkasında Anoma Vakfı bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cosmos Tabanlı Altcoin Projesi Testnet Kullanıcılarına Airdrop Dağıtacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!