Bugün Yüzde 30 Artan Altcoin’de Balina Harekete Geçerek Yüklü Alım Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WOO Network’ün (WOO) kısa sürede sergilediği kayda değer yükseliş performansı balinaları harekete geçirdi.

Kripto para balinaları WOO’nun yükselişine kayıtsız kalamadı. WOO son 24 saat içinde %25’den fazla yükselirken “0xAc226” cüzdan isimli bir balina işlemi gündem oldu.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 14 Aralık günü harekete geçen balina, kripto para borsası Binance aracılığıyla 4,2 milyon dolar değerinde 11,24 milyon WOO satın aldı.

WOO’nun yükselişlere rağmen halen daha balinalar tarafından rağbet görmesi projenin geleceğine yönelik olumlu bir bakış açısı yarattı. Söz konusu balinanın cüzdanında WOO bakiyesinin dışında 15.700 dolar değerinde 6,9 Ethereum (ETH) bulunuyor.

WOO Network, borsalara ve DeFi platformlarına yüksek oranda, erişilebilir ve maliyetsiz likidite sağlayan bir aracı olarak öne çıkıyor.

CoinGecko verilerine göre 24 saat içerisinde %25,6 yükselen WOO, 0,31 dolar seviyesinden 0,39 dolara ulaştı. WOO yazım esnasında 0,36 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bugün Yüzde 30 Artan Altcoin’de Balina Harekete Geçerek Yüklü Alım Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!