Araştırmacıya Göre Borsalardaki 2 Milyon Bitcoin’in Yarısını BlackRock Alacak!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto araştırma firması CryptoSlate ekibinden James Van Straten, BlackRock’ın  spot Bitcoin ETF’i onaylanması durumunda 1 milyon Bitcoin (BTC) alacağını belirtti.

James Van Straten 15 Aralık tarihli sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Söz konusu paylaşımında BlackRock’ın spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunun onaylanması durumunda, 1 milyon Bitcoin alacağını vurguladı.

Ek olarak diğer 12 spot Bitcoin ETF başvurusuna da atıfta bulunan Straten, bu durumun bir arz kıtlığı yaratabileceğini ima etti. Araştırmacı halihazırda borsalarda sadece 2 milyon civarında Bitcoin kaldığını söyledi.

Deneyimli Bloomberg analistlerine göre spot Bitcoin ETF başvuruları %90 ihtimalle ocak ayında toplu bir şekilde onaylanacak. Straten bu durumun Bitcoin üzerinde ciddi bir alım baskısı yaratacağını düşünüyor.

İçeriğinin devamında Bitcoin’in bu döngüyle birlikte bir ESG varlığına dönüşeceğini belirten araştırmacı şu ifadeleriyle dikkat çekti:

Bitcoin bu döngüyle “ESG varlığı” olarak kabul edilecektir. Financial Times’ın daha önce de bildirdiği. Daha sonra devletlerin yenilenebilir enerji yoluyla madencilik yapmasını ve ayrıca hazine varlığı olarak Bitcoin satın almasını sağlayabiliriz.

ESG, bir şirketin çevresel, sosyal ve yönetişim uygulamalarının, bunların etkilerinin ve bu değerlendirmelere göre ilerlemesinin incelenmesini ifade etmektedir. Yatırımcıların sosyal sorumluluk sahibi şirketleri ararken dikkate aldığı bir dizi kriteri içermektedir.

Araştırmacıya Göre Borsalardaki 2 Milyon Bitcoin’in Yarısını BlackRock Alacak! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Araştırmacıya Göre Borsalardaki 2 Milyon Bitcoin’in Yarısını BlackRock Alacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!