Sam Altman’ın Kripto Para Projesi Büyük Ortaklık Duyurusu Sonrası Yükselişe Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Open AI CEO’su Sam Altman’ın kurduğu kripto para projesi Worldcoin, göz taramaya dayalı kimlik platformunu büyütüyor.

Worldcoin’in geliştiricisi Tools for Humanity tarafından yapılan açıklamaya göre Shopify, Mercado Libre, Minecraft, Reddit ve Telegram, kullanıcıların hesaplarına World ID’yi kullanarak giriş yapmasına olanak tanıyacak.

Bundan dört ay önce kullanıma açılan protokol, kısa süre önce World ID 2.0 güncellemesiyle yenilendi. Tools for Humanity’nin açıklamasına göre protokol, online platformlardaki botlarla kimliği “doğrulanmış insanlar” arasında ayrım yapmayı kolaylaştırıyor.

Şirket, World ID için üç farklı aşama geliştirdi. Bunların ilkinde Worldcoin uygulamasının indirilmesi ve bir profil oluşturulması yetiyor. Standart aşamada ise hem profil oluşturulması hem de kimlik doğrulaması için göz taratılması gerekiyor. En yüksek aşamada bunlara ek olarak yüz taraması yapılıyor.

Örneğin Reddit’teki subreddit moderatörleri, “kimliği insan olarak doğrulanmış kişilere özel roller veya özel izinler verebilecek.”

Tools for Humanity’nin ürün müdürü Tiago Sada’nın açıklamasına göre Sam Altman, Worldcoin ile ilgili alınan büyük kararlarda hala aktif olarak rol oynuyor.

TradingView verilerine göre Worldcoin (WLD) fiyatı, bugün kısa süre içerisinde 2,36 dolardan 2,53 dolara kadar yükseldi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Altman’ın Kripto Para Projesi Büyük Ortaklık Duyurusu Sonrası Yükselişe Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!