Dört Kripto Para ve Web3 Projesi Gizlilik Odaklı İttifak Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzinciri ve web3 üzerine çalışan bir dizi şirket “Evrensel Gizlilik İttifakı”nı oluşturdu.

Aralarında Nym, Protocol Labs, Filecoin Foundation, Oasis ve Aztec’in de bulunduğu blokzinciri şirketleri, dijital gizlilik için “Evrensel Gizlilik İttifakı” adı altında bir oluşumu hayata geçirdi.

Başlangıç aşamasında 150 bin dolarlık bir sermayeye sahip olacak ittifak, dijital gizlilik ve veri gizliliği üzerine çalışmalar yürütecek. Bu çalışmaların yanı sıra web3 veri gizliliği konusunda dünya çapında bir standart getirmek için harekete geçilecek.

Web3’te dijital mahremiyetin korunması için önemli bir adım olarak lanse edilen Evrensel Gizlilik İttifakı, üyelerinin kaynaklarından ve uzmanlıklarından yararlanarak şimdiye kadar yapılmamış olanı yapmayı deneyecek.

İttifakın aynı görüşte olan diğer şirket ve bireylere de açık olduğunu belirtilirken sürecin sorumlu ve etik bir şekilde ilerlemesi için politika yapıcılar ve düzenleyicilerle birlikte çalışmalar da yapılacağına yer verildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nym CEO’su Harry Halpin, kullanıcı mahremiyetinin çok önemli ve kritik bir nokta olduğunu savundu:

Gizlilik çevrimiçi ortamda da çevrimdışı ortamda olduğu kadar önemlidir, ancak günümüzün baskın internet platformlarının çoğu, insanların temel haklarından ziyade gözetim ve veri toplamaya öncelik vermektedir ve dijital ortam genişledikçe, erişilebilir ve güvenli gizlilik teknolojilerine duyulan ihtiyaç zorunlu hale gelmektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dört Kripto Para ve Web3 Projesi Gizlilik Odaklı İttifak Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!