MetaMask 6 Ülkede Kripto Paralar İçin Yeni Ortaklıklar Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 cüzdanı MetaMask, altı farklı ülkede yerel iş birlikleri yaparak müşterilerine sunduğu hizmeti genişlettiğini açıkladı.

MetaMask tarafından 8 Aralık günü yapılan sosyal medya paylaşımında, 6 farklı ülkede yapılan iş birliklerine ve kullanıcı tabanlı geliştirmelere yer verildi.

Gönderide global çaplı kripto para yatırımcılarının işlemlerini kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirten dev şirket, Vietnam, Filipinler, Endonezya, Tayland, Mısır ve Şili’deki yerel ortaklıklarını artırdıklarına değindi.

Vietnam’da VietnamQR isimli yerel ödeme servisleriyle iş birliğine varan MetaMask, Filipinler’de GCash, Endonezya’da QRIS, Tayland’da Tayland QR, Mısır’da Vodafone Cash ve son olarak Şili’de Webpay ile daha fazla ödeme yöntemini desteklemek için partnerlik kurdu.

MetaMask ayrıca cüzdan web3 hizmetinin şu anda Vietnam, Malezya, Japonya ve Güney Kore olmak üzere toplam dört ülkede yerel transferleri desteklediğini vurguladı. Bununla birlikte şirket global çaplı katılımı artırabilmek için sınır ötesi web3 hizmetleriyle öne çıkan Unlimit ve TransFi ile ortaklık sağladı.

Ekip tarafından yapılan açıklamanın detaylarında, web3’e yönelik küresel çaplı katılımın artırılması gerektiğine yer verildi:

Daha fazla bölgede daha fazla ödeme yöntemini desteklemek için birçok ortaklık kurduk. Web3 küreseldir ve MetaMask, nerede olursa olsun herkesin web3’e katılmasına yardımcı olmak için dünya çapındaki sağlayıcılarla ortaklık kurma misyonunu üstlenmiştir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MetaMask 6 Ülkede Kripto Paralar İçin Yeni Ortaklıklar Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!